Misiunea Ascend ...

… este de a maximiza potențialul copiilor diagnosticați cu întârzieri în dezvoltare, tulburare din spectrul autist și asociate, precum și oferirea de suport familiilor acestora.

Asociația Ascend Kids prestează servicii care satisfac interesul familiilor cu copii ce prezintă cerințe educaționale speciale, prin respectarea individualității și suplinirea nevoilor elementare de dezvoltare. Intervențiile pornesc de la promovarea drepturilor copiilor cu tulburări în dezvoltare, încurajând conștientizarea în cadrul comunității, acesta fiind primul pas către o integrare cât mai onestă și eficientă.

 

Un aspect foarte important este acela că integrarea în cadrul comunității are în vedere împlinirea așteptărilor colective, însă, serviciile desfășurate de asociația noastră vor prioritiza întotdeuna nevoile copilului, fiecare proces de învățare construindu-se pe o fundație alcătuită din abilitățile preexistente având că piloni de susținere motivația beneficiarului.

 

Ne dorim că fiecare beneficiar să aibă parte de servicii de calitate în ceea ce privește terapia ABA, ajungând astfel la atingerea potențialului maxim de dezvoltare.

Ce este ABA?

Află mai multe despre cea mai răspândita tehnică folosită în tratamentul copiilor diagnosticați cu autism.

Cunoaște Simptomele

Înainte ca un copil sa împlinească trei ani, părintii pot detecta o serie de simptome incipiente ale autismului.

Close Menu